SolarSeek

SolarSeek 0.95.3

Eenvoudige SoulSeek client voor Mac

VOOR

  • Eenvoudige interface
  • Chatkamers aanwezig

TEGEN

  • Geen bestandsinformatie

Goed
7

Solarseek is een minimalistische peer-to-peer applicatie waarmee je zoekt naar media op 't net. Net als bij SoulseeX maakt de gratis bestandenuitwisselaar contact met het internet via een netwerk waarin alle computers gelijk zijn. Iedereen start of sluit dus naar wens een verbinding op het netwerk.

SolarSeek is vooral voor muziekfanaten een handig programma. Zoek je een specifiek nummertje dan vind je die geheid dankzij het grote netwerk en de vele verbonden gebruikers. Hoewel de ontwikkelaars zijn gestopt met het sleutelen aan de applicatie functioneert de software nog steeds prima.

Werken met SolarSeek is erg gemakkelijk. Tik simpelweg een titel in de zoekbalk en de software begint met zoeken. Intussen voer je gerust nog een zoekactie uit want al je digitale speurtochten naar media lopen door op de achtergrond. SolarSeek vraagt bij het opstarten om in te loggen maar sla dit gerust over of vul gewoon iets in; het is niet belangrijk. De software start hoe dan ook op. Let er wel op dat wanneer SolarSeek de eerste keer niet verbindt met het internet de oplossing simpel is: start de software opnieuw op.

SolarSeek biedt snelle zoekacties, rappe resultaten en een heldere interface. Voor het uitwisselen van muziek volstaat SolarSeek maar voor verschillende soorten media (video, etc.) raden wij een completer pakket, zoals Vuze aan.

Wet - en regelgeving aangaande het downloaden en verspreiden van auteursrechtelijk beschermd materiaal verschilt per land. Softonic herinnert je eraan dat illegaal gebruik van deze software mogelijk strafbaar is en raadt onrechtmatig gebruik af.

Meeste downloads File Sharing & Peer to Peer voor mac

Meer
SolarSeek

Download

SolarSeek 0.95.3

Beoordelingen about SolarSeek